Головна Новини Бізнес новини компаній Lego відмовилася від реклами конструкторів з поліцейськими через протести в США
commentss НОВИНИ Всі новини

Lego відмовилася від реклами конструкторів з поліцейськими через протести в США

Лего відмовився використовувати в рекламі фігурки копів, злочинців та наручники

4 червня 2020, 18:10 comments1550
Поділіться публікацією:

Відома в усьому світі датська компанія з виробництва конструкторів Lego відмовилася рекламувати свої набори з фігурками поліцейських з-за масових протестів у США після вбивства поліцейським темношкірого Джорджа Флойда. Про це повідомили у виданні Toybook.

Lego відмовилася від реклами конструкторів з поліцейськими через протести в США

Представники компанії вирішили відмовитися від реклами понад 30 наборів, в яких використовуються фігурки поліцейських, злочинців, пожежників, собак-шукачів і деталі у вигляді наручників. Під заборону потрапив також набір з використанням архітектурного будівлі Білого дому.

"Ми попросили наших партнерів утриматися від розміщення рекламного контенту Lego. Ми поважаємо акцію #BlackOutTuesday і припиняємо розміщення контенту в наших соціальних мережах у відповідь на трагічні події в США", — заявили в прес-службі Лего 3 червня. Поки невідомо, як довго буде тривати відмова Lego від такої рекламної кампанії.

Масові акції протесту в США тривають з 26 травня після вбивства Джорджа Флойда поліцейським в Міннеаполісі. Офіцер поліції більше 8 хвилин тримав коліно на шиї затриманого, після чого останній помер. Протести супроводжуються масовими заворушеннями і сутичками з поліцією.

Як повідомляв портал "Коментарі", українська журналістка постраждала в ході протестів в США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини