МАУ скасувала низку авіарейсів в країни Євросоюзу

Через продовження заборони на перетин кордонів Євросоюзу, МАУ змушена скасувати анонсовані авіарейси

Компанія "Міжнародні Авіалінії України" оприлюднив уточнений графік польотів до 15 серпня, де вказав напрямки, які неможливо здійснити в найближчі два тижні. Про це повідомляє УНІАН, посилаючись на прес-службу МАУ.

Так, оскільки Євросоюз продовжив заборону на вільний перетин кордону Шенгенської зони ще на два тижні для третіх країн, в тому числі для України, МАУ скорочує польотну програму на зазначений період. До 15 серпня повністю скасовують рейси за напрямками Ларнака, Берлін, Тбілісі, Прага, Відень, Кишинів.

При цьому в компанії відзначили, що МАУ запускає новий рейс: Київ - Неаполь, а внутрішні рейси продовжать здійснюватися за запланованим графіком.

"В Херсон можна буде дістатися в середу, п'ятницю та неділю, а повернутися в Київ - у понеділок, четвер і суботу. Дістатися з Києва до Одеси можна буде кожен понеділок, середу, п'ятницю та неділю. Київ - Львів - Київ буде виконуватися в серпні, починаючи з 21.08 за розкладом Київ - Львів у п'ятницю та Львів - Київ у неділю", - зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що авіакомпанія МАУ вже запустила перші рейси в країни Європи.