Головна Новини Бізнес новини компаній Найпопулярніші українські АЗС змінили вартість бензину і дизельного палива: названі ціни
commentss НОВИНИ Всі новини

Найпопулярніші українські АЗС змінили вартість бензину і дизельного палива: названі ціни

Ціни вкотре пішли вгору

5 лютого 2021, 14:09
Поділіться публікацією:

Найбільш популярні АЗС в Україні встановили нові ціни на бензин і дизельне паливо. Дану інформацію оприлюднили в Консалтинговій групі "А-95", посилаючись на дані щоденного моніторингу роздрібного ринку нафтопродуктів. Відзначається, що ціни в який раз збільшилися — від 0,5 до 1 гpн/літр.

Найпопулярніші українські АЗС змінили вартість бензину і дизельного палива: названі ціни

Ціни на бензин і дизельне паливо в Україні - фото з відкритих джерел

Наприклад, такі мережі АЗС, як WOG та ОККО за минулі сім днів підняли ціни на бензин і дизельне паливо на 50 коп. / Л. Бензин А-92 і ДП на АЗС ОККО і WOG збільшилися в ціні до 29 гpн/л, А-95 — до 29,99 гpн/л. На станціях SOCAR вартість всіх видів палива збільшилася на 50 коп. / Л: А-92 — до 29,48 гpн/л, А-95 — до 30,48 гpн / л, ДП — до 29,48 грн / л.

Консолідована мережа групи "Приват" ("Авіас", ANP, "Укрнафта" та інші — всього 1 540 станцій) встановила ціни на бензин і дизельне паливо більше на 1 грн / л. Наприклад, в мережі АЗС АNР бензин А-92 збільшився в ціні до 23,95 грн / л, A-95 — до 24,95 грн / л і ДП — до 25,00 грн / л. На станціях "Укрнафти" ціни на "двійку" виросли до 24,00 грн / л, на "п'ятірку" і дизпаливо — до 25,00 грн / л.

На 98 коп. /л бензин і ДП збільшилися в ціні на станціях Shell. На заправках "БРСМ-Нафта", Glusco, KLO, Motto, "Автотранс" ціни на паливо стали більше на 0,2-1,1 грн / л.

Нагадаємо, що в лютому поточного року в Україні очікується підвищення вартості на автогаз. Тільки за минулу добу паливо подорожчало на 23 копійки. На сьогодні найвища вартість газу на автомобільний  становить 14 гривень. З 3 на 4 лютого ціна зросла на 24 мережах АЗС.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у 2021 році гаманці українців знову "відчують" на собі підвищення комунальних тарифів. Зокрема, зростуть ціни на газ і електроенергію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини