Головна Новини Бізнес новини компаній Пільги для бізнесу від "Приват": банк знизив ставки за кредитами для тисяч підприємців
commentss НОВИНИ Всі новини

Пільги для бізнесу від "Приват": банк знизив ставки за кредитами для тисяч підприємців

Дані заходи "ПриватБанк" прийняв для порятунку малого бізнесу в умовах карантину

1 червня 2020, 16:54 comments1574
Поділіться публікацією:

З сьогоднішнього дня "ПриватБанк" знизив ставки за існуючими програмами фінансування малого бізнесу щодо більш ніж 60 тисяч підприємців. Про це повідомляється на сайті банку.

Пільги для бізнесу від "Приват": банк знизив ставки за кредитами для тисяч підприємців

Прес-служба "Привату" нагадала, що ще з 25 травня були суттєво знижені ставки за всіма кредитними програмами фінансування юридичних осіб і підприємців. Ці заходи були вжиті керівництвом банку, щоб допомогти малому бізнесу відновитися після згубних наслідків карантину.

Так, з 1 червня ставка щомісячної комісії з "кредитним лімітам на рахунку" знижена для 44 тисяч юридичних осіб і підприємців. Також до кінця року знижена щомісячна ставка для 15 тисяч позичальників програми "КУБ" і більше тисячі клієнтів програм проектного кредитування.

Зниження кредитних ставок поширюється не тільки на нові, але й на всі діючі кредитні угоди програм підтримки малого бізнесу, за винятком клієнтів, яким проведено кредитні канікули/реструктуризації боргу, або які мають або будуть мати прострочену заборгованість.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що "ПриватБанк", у зв'язку з карантином, продовжив кредитні канікули до кінця липня для представників малого та середнього бізнесу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини