Головна Новини Бізнес новини компаній Представники ГМК увійшли в топ-25 кращих менеджерів країни
commentss НОВИНИ Всі новини

Представники ГМК увійшли в топ-25 кращих менеджерів країни

Лідерами рейтингу топ-менеджерів стали управлінці Юрій Риженков і Фаді Храйбе

24 листопада 2020, 15:39
Поділіться публікацією:

Генеральний директор групи "Метінвест" Юрій Риженков і генеральний директор компанії "Інтерпайп" Фаді Храйбе увійшли в першу десятку рейтингу кращих управлінців 2020 року версії журналу Delo.ua

Представники ГМК увійшли в топ-25 кращих менеджерів країни

Юрій Риженков, який очолює групу "Метінвест" з 2013 року, зайняв другу позицію в Топ-25 кращих топ-менеджерів країни за підсумками року.

Видання підкреслює, що команда Юрія Риженкова оперативно розробила програму оптимізації витрат і впровадила ряд заходів щодо профілактики поширення коронавірусу. Група активно бере участь в роботі регіональних антикризових штабів по боротьбі з коронавірусів.

"Ключовим пріоритетом для компанії залишається екологія. За останні 10 років група інвестувала $ 344 млн в екопроекти, завдяки чому з 2012 року кількість викидів знизилося на третину, — відзначили експерти. — Окрема увага приділяється безпеці співробітників. У 2020 році компанія стала лауреатом конкурсу IIRSM Risk Excellence Awards 2020 року, який визначає кращі світові компанії в області охорони праці і промислової безпеки".

Фаді Храйбе очолює "Інтерпайп" з 2016 року. Експерти відзначили створення під його керівництвом спільного підприємства зі світовим лідером у виробництві преміальних трубних продуктів, французької Vallourec. Крім того, Храйбе забезпечив реструктуризацію боргу "Інтерпайпу" і диверсифікацію ринків збуту. Також видання зазначає, що в 2020 році компанія отримала ряд вагомих перемог в близькосхідному регіоні.

Довідка. У лонг-лист увійшли 160 керівників великих компаній України. Фінальний рейтинг формувався з трьох оцінок: експертного журі (60%), редколегії (20%) і голосування на сайті Delo.ua (20%).

Експерти оцінювали кандидатів за п'ятьма критеріями: ефективне управління, емоційний інтелект, впровадження інновацій, стратегічне мислення, антикризове управління. Частина експертів оцінювали кандидатів на умовах анонімності



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини