Головна Новини Бізнес новини компаній У Харкові відновлено авіасполучення
commentss НОВИНИ Всі новини

У Харкові відновлено авіасполучення

Харківський аеропорт відкрився після карантину і перший літак прилетів з Києва

16 червня 2020, 13:37 comments1045
Поділіться публікацією:

Міжнародний аеропорт Харкова відновив авіаперельоти після карантину. Про це повідомляє агентство "РБК-Україна", посилаючись на прес-службу аеропорту.

У Харкові відновлено авіасполучення

"15 червня в 22:05 в Міжнародний аеропорт "Харків" прибув перший пасажирський літак після карантинного перерви. Він виконував рейс авіакомпанії Windrose Airlines з Києва. В зворотний шлях літак вирушив 16 червня в 7:40", — зазначено у повідомленні.

Надалі компанія Windrose Airlines буде щодня виконувати рейси за маршрутом Київ-Харків-Київ.

"Цей маршрут став першим регулярним напрямком авіакомпанії Windrose Airlines з Харкова. Авіакомпанія розширює географію внутрішніх перельотів, і вже пропонує гнучкий графік рейсів з Києва в Одесу, Дніпро, Львів — по два-три вильоти на день. Шлях з Харкова у ці міста з урахуванням пересадки в Борисполі буде займати близько чотирьох годин", — додали в прес-службі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Єгипті поновлюються туристичні курорти для іноземців. Рейси з-за кордону поки будуть приймати тільки курортні регіони. Зокрема, Південний Синай. Саме там знаходяться популярні серед туристів Шарм-ель-Шейх і Дахаб, а також провінція Червоне море, відома такими курортами як Марса-ель-Алам і Хургада. Ще одним регіоном, куди пустять іноземців, стане місто Мерса-Матрух, яке знаходиться на узбережжі Середземного моря.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини