Головна Новини Бізнес новини компаній Звільнення на Укрзалізниці: можуть піти відразу два члена правління
commentss НОВИНИ Всі новини

Звільнення на Укрзалізниці: можуть піти відразу два члена правління

Члени правління "Укрзалізниці" написали заяви за власним бажанням, - Рязанцев

19 червня 2020, 10:23 comments1105
Поділіться публікацією:

Правління "Укрзалізниці" на ходу втрачає співробітників. Звільнитися з компанії вирішили відразу два члена правління — Манчин Целєєвський і Ремигуш Пашкевич. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook Андрій Рязанцев, колишній директор УЗ з розвитку бізнесу.

Звільнення на Укрзалізниці: можуть піти відразу два члена правління

За словами Рязанцева, обидва члена правління написали заяви за власним бажанням. А дізнався він про це зі своїх джерел у Кабміні.

"Пашкевич і Целєєвський написали заяви про відставку. Дуже шкода. Але я не здивований, тому що репутаційні ризики роботи в даній компанії переходять будь-які межі", — написав колишній чиновник.

При цьому, зазначив він, обидва члена правління — дуже професійні працівники.

"Ремигуш Пашкевич для мене — це, мабуть, один з найбільш потужних "локомотивів" у цій системі. Менше слів, більше діла, досвід, харизма, професійні вміння. Працювати з ним мені було б за честь. Марчін Целєєвский — професіонал і новатор", — охарактеризував Рязанцев своїх колишніх колег.

Звільнилися Пашкевич і Целєєвський, за даними Рязанцева, через те, що їм сильно урізали зарплату. До всього, вони відмовилися підписувати угоду про те, що, за рішенням Кабміну, члени наглядових рад та керівники виконавчих органів під час карантину будуть отримувати максимум 47 тисяч гривень в місяць.

Зазначимо, що Марчін Целєєвський членом правління УЗ став рівно рік тому, Ремигуш Пашкевич у наглядовій раді працював з 2016 року.

Самого Андрія Рязанцева з "Укрзалізниці" звільнили в травні. Офіційно — за недотримання етичних норм. Журналісти тоді оприлюднили в мережі відео, на якому екс-директор з розвитку УЗ нібито б'є жінку. Сам Рязанцев впевнений, що причина не в цьому, а тиск на нього з боку керівництва був давно.

Раніше "Коментарі" розповідали також про те, що з "Укрзалізниці" звільнили керівника компанії Желько Марчека.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини