Головна Новини Бізнес економіка Як проходитиме "Велике будівництво" в 2021 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Як проходитиме "Велике будівництво" в 2021 році

Міністерство розвитку громад і територій в рамках програми "Велике будівництво" розробить 40 проектів з розвитку регіонів

23 лютого 2021, 14:55
Поділіться публікацією:

Міністерство розвитку громад і територій повідомило, чим займатиметься в цьому році в рамках програми "Велике будівництво". Про це повідомили в пресслужбі Кабміну.

Як проходитиме "Велике будівництво" в 2021 році

Велике будівництво 2021: що планується зробити. Фото: cdnmyslo.ru

Згідно з повідомленням, Мінрегіон реалізовуватиме 40 проектів економічного розвитку регіонів.

"За підтримки з боку президента ми починаємо цей напрямок, щоб в регіонах створювалися нові робочі місця і жителі мали можливість для власного професійного розвитку на батьківщині. Таким чином ми зможемо вирівняти диспропорцію в розвитку різних регіонів країни і підвищити інвестиційну привабливість областей, які найбільше цього потребують", — повідомляється в пресслужбі.

Головна увага звертатиметься на розширення туристичної інфраструктури, інноваційно-технологічних парків, центрів креативної економіки, індустріальних парків та інших інфраструктурних проектів.

За словами міністра розвитку громад і територій Олексія Чернишова, значна частина міст України практичне нерозвинена. Це в свою чергу обмежує жителів та не дає повноцінно розвиватися та самореалізовуватися.

Раніше повідомлялося, що протягом 2020 року в Україні померло понад 600 тисяч осіб. На сайті Державної служби статистики України назвали самі основні причини смерті людей минулого року. Від чого помирають українці, читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що в Україні став різко дорожчати такий популярний серед населення фрукт як яблуко. Менше ніж за тиждень його цінник збільшився на 16 відсотків. Вартість безпосередньо залежить від сорту фрукта. Актуальні ціни можна переглянути на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олег

23 лютого 2021, 17:14

Зеля даже за Донецк взялся https://kosatka.media/uk/category/vozobnovlyaemaya-energia/news/zelenskiy-rasschityvaet-stroit-dlya-pereselencev-zhile-s-solnechnymi-panelyami-v-sotrudnichestve-s-naftogazom


Новини