Головна Новини Бізнес економіка АМКУ оштрафував "Ощадбанк" на мільйон гривень
commentss НОВИНИ Всі новини

АМКУ оштрафував "Ощадбанк" на мільйон гривень

Великий розмір штрафу в АМКУ пояснюють "обтяжуючими обставинами"

3 листопада 2020, 12:14
Поділіться публікацією:

"Державний ощадний банк України" отримав великий штраф від Антимонопольного комітету. Про це повідомляє офіційний сайт АМКУ. Рішення про санкції приймала Тимчасова адміністративна колегія Комітету.

АМКУ оштрафував "Ощадбанк" на мільйон гривень

Банк вирішили оштрафувати за неподання інформації на вимогу державного уповноваженого Комітету у встановлений ним термін. Чимала сума штрафу, яка становить 1 млн 57 тис. 865 грн, пояснюють обтяжуючими обставинами.

У відомстві зазначають, що "Державний ощадний банк України" не надав інформацію, яка була потрібна Комітету з метою збору доказів і доведення або спростування ознак порушення у вигляді здійснення концентрації без дозволу органів Комітету.

Співробітники АМКУ угледіли в діях банку ознаки приховування інформації про концентрації структур і відповідним чином відреагували. В цілому, вони також звернулися до суб'єктів господарювання із закликом не ігнорувати вимоги Комітету та не накликати на себе штрафні санкції.

Як повідомляв портал "Коментарі", Антимонопольний комітет України порушив справу проти групи компаній, які входять до складу Roshen, підозрюючи їх у монополії на ринку виробництва кондитерської патоки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини