Головна Новини Бізнес економіка Біткоіни, зліт і падіння: чого чекати від криптовалюти
commentss НОВИНИ Всі новини

Біткоіни, зліт і падіння: чого чекати від криптовалюти

Біткоіни продовжує дорожчати - до чого це може привести

24 грудня 2020, 16:17
Поділіться публікацією:

Ринок криптовалют набирає обертів. Якщо раніше біткоін володів високою волатильністю, і викликав сумніви у великих інвесторів, то схоже, ситуація на ринку криптовалют змінюється в позитивну сторону. Принаймні, про це свідчать біржові зведення. Брокери заявляють про нові рекорди в вартості біткоіна. Зокрема, вартість цього різновиду валюти зросла в три рази протягом поточного року.

Біткоіни, зліт і падіння: чого чекати від криптовалюти

Тепер же біткоіни торгується на рівні 23 тис. 156 доларів, а в минулу неділю її курс досягав 24 тис. 273 доларів.

У минулому різкі скачки вартості біткоіна швидко змінювалися падінням курсу, і поточна динаміка ціни показує, наскільки цей ринок змінився за останні три роки.

Аналітики вважають, що новий зліт курсу на біткоіни обумовлений вкладеннями більш надійних інвесторів. За оцінками компанії Chainalysis, яка постійно відстежує зміни в вартості, з вересня великі нові інвестори придбали в цілому приблизно 500 тис. біткоінів загальною вартістю близько $ 11,5 млрд.

Вважається, що сукупно за переказами в криптовалюті були здійснені понад 38 млн переказів на суму менш як 1 тис. біткойнів на персональні гаманці в цьому році, що майже вдвічі більше, ніж у 2017 році.

Як повідомляв портал "Коментарі", біткоін, одна з найбільш популярних криптовалют, продовжує зростати в ціні. Про черговий рекорд повідомляють біржові зведення. Так, за станом на 11:00 за Київським часом, вартість "битка" перетнула позначку в 23 тис. доларів, ніж відновила свій історичний максимум. Всього за добу криптовалюта послідовно взяла знакові рівні 20 тис. доларів, 21 тис. І 22 тис. У порівнянні з вчорашнім днем криптовалюта подорожчала більш ніж на 20% або на 3 600 доларів. За останній тиждень в цілому біткоін подорожчав фактично на третину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини