Головна Новини Бізнес економіка Чи потрібний МВФ Україні: українці висловилися в опитуванні
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи потрібний МВФ Україні: українці висловилися в опитуванні

Опитування КМІС показало, що українці думають про співпрацю України з МВФ та отримання кредитів

29 червня 2020, 19:55 comments1443
Поділіться публікацією:

Більшість українців упевнені, що Україні не слід звертатися по допомогу в Міжнародний валютний фонд (МВФ). Про це свідчить результат опитування Київського міжнародного інституту соціології, яке проводилося 20-23 червня поточного року.

Чи потрібний МВФ Україні: українці висловилися в опитуванні

Так, 24% опитаних вважають, що зараз краще співпрацювати з МВФ, отримуючи нові кредити (у квітні показник був вищим – 32%). А от 61% учасників опитування іншої думки – вважають, що зараз краще не співпрацювати з МВФ і не отримувати нові кредити. З квітня кількість респондентів, які проти МВФ, збільшилася з 46% опитаних.

Чи потрібний МВФ Україні: українці висловилися в опитуванні - фото 2

Нагадаємо, Міжнародний валютний фонд оприлюднив власний прогноз, згідно з яким Україна може відновлюватися від викликаної коронавірусом кризи до 2024 року. Зокрема, український ВВП відновиться на 1,1% в 2021 році після прогнозованого скорочення на 8,2% в цьому році. І все це, незважаючи на фінансування від МВФ. "Коментарі" розбиралися, чи дійсно перспектива нашої країни настільки похмура в економічному плані.

Раніше повідомлялося, що опитування показало, як погіршився рейтинг президента Володимира Зеленського: вперше незадоволених більше, аніж прихильників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини