Десять покупок, про які люди схильні шкодувати

Перш ніж щось купувати, краще добре подумати

У цьому списку можна знайти туристичні спорядження, домашні тренажери, кухонну техніку і багато інших речей. А про яку зроблену покупку хоч раз жалкували ви? Про це пише видання obozrevatel.

Відеокамера зараз втрачає свою актуальність, оскільки у людей є хороші мобільні телефони, які впораються з цією задачею не гірше. До того ж, носити з собою об'ємну відеокамеру не так зручно, як смартфон.

DVD може у когось ще стоїть вдома, але користуватися ним люди починають все рідше. Зараз перегляд фільмів і серіалів перемістився в онлайн, тому немає потреби діставати давно забутий DVD.

Недешеве туристичне спорядження є сенс купувати тільки тим, хто регулярно ним користується. А якщо ж ви, як і більшість людей, вибираєтеся з наметами лише раз на рік, то підійде що-небудь простіше. Наприклад, спальний мішок або невеликий намет.

Дороге весілля точно позначиться на вашому гаманці. Але ви отримаєте законне свідоцтво про шлюб і в сукні за 100 доларів, і в наряді за 5000 доларів. Тому варто задуматися, чи потрібно так багато грошей на це витрачати? Або краще провести скромне святкування, але не влазити при цьому в борги?

Домашній принтер може і потрібна річ, але заміна чорнила і картриджів можуть коштувати стільки ж, скільки і сам принтер.

Крокоміри втрачають свою популярність, тому що на зміну їм прийшли зручні фітнес-трекери або звичайні смартфони.

Домашній тренажер забере досить багато простору у вашому домі. До того ж, його ціна не найприємніша, тому вигідніше буде придбати абонемент в спортзал.

Соковижималка, хлібопічка і харчовий дегідратор не надто часто використовуються на кухні. Тому зекономлені гроші краще витратити на річ, якою ви будете користуватися частіше.

Для використання домашнього басейну відведено лише короткий термін часу, а після він стає лише великою ємністю з водою. Що додає зайвої роботи по господарству, від якої можна позбутися при бажанні.

Розширена гарантія є зовсім не обов'язковою при покупці нової речі. Часто у товару вже є гарантія, тому купувати додаткову страховку не потрібно.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, на яких банкнотах живе найбільше бактерій.