Головна Новини Бізнес економіка До якої позначки впаде гривня напередодні Нового року: прогноз
commentss НОВИНИ Всі новини

До якої позначки впаде гривня напередодні Нового року: прогноз

Банкіри назвали фактори, які можуть вплинути на курс гривні

14 листопада 2020, 04:45 comments10501
Поділіться публікацією:

До кінця поточного року курс національної валюти України наблизиться до меж 28,5-29 грн за долар. Такий прогноз озвучили банкіри "Інтерфаксу-Україна".

До якої позначки впаде гривня напередодні Нового року: прогноз

Головний менеджер з макроекономічного аналізу "Райффайзен банку Аваль" Сергій Колодії повідомив, що до кінця 2020 року курс буде коливатися в інтервалі 28,5-29,0 грн за долар, а середньорічний курс складе близько 26,8 грн до долара.

Як зазначає директор департаменту казначейства і фондових ринків "Правекс Банку" Артем Красовський, фактор невизначеності існує через загрозу поширення коронавірусної епідемії та посилення карантину як в Україні, так і державах-торговельних партнерах. За словами експерта, до кінця року не виключено зростання до 29,00 грн до долара з оглядкою на те, чи посилять карантин і які будуть економічні наслідки.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", експерт спрогнозував, чи слід чекати українцям підвищення цін на АЗС. Крім того, пояснюється, чи можуть вибори в США вплинути на котирування нафти, а згодом вже й на ціни українських АЗС.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини