Головна Новини Бізнес економіка Економіст пояснив, чому в банкоматах часто великі купюри
commentss НОВИНИ Всі новини

Економіст пояснив, чому в банкоматах часто великі купюри

Все через те, що банки не вивчають ринок

17 серпня 2020, 22:06 comments2814
Поділіться публікацією:

Українські банки не питають у представників торгових мереж, на які купюри йде попит у населення. Про це повідомив економіст Олександр Савченко в ефірі телеканалу "Еспресо".

Економіст пояснив, чому в банкоматах часто великі купюри

На думку економіста, складності у користувачів виникають, коли необхідно розміняти купюри номіналом від двохсот гривень. А самі банки не цікавляться, які купюри максимально доступні у пересічного покупця.

"Це завдання комерційних банків. Вони повинні в Національному банку замовляти саме ті купюри, які потрібні. Комерційні банки повинні отримувати інформацію від торгових мереж та інших установ (наприклад, харчування) щодо адекватної структури банкнот і монет", — сказав Савченко.

Як раніше повідомляли "Коментарі", у французькому місті Гавр чоловік з вогнепальною зброєю увійшов в банк і, приставивши дуло до одного зі співробітників, замкнувся в приміщенні з людьми.

Поліція оточила будівлю і завдяки першим налагодженим контактам з загарбником, вдалося з'ясувати, що разом з ним в банку знаходяться близько п'яти чоловік. Щодо травм або поранень у заручників, то поліція стверджує, що достовірної інформації про це у них немає.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини