Головна Новини Бізнес економіка Експорт швейцарських годинників знизився до мінімуму за останні 80 років
commentss НОВИНИ Всі новини

Експорт швейцарських годинників знизився до мінімуму за останні 80 років

За 10 місяців 2020 року експорт швейцарських впав більш ніж на 25%

19 листопада 2020, 18:36
Поділіться публікацією:

Експорт швейцарських годинників наближається до найбільшого щорічного спаду за останні 80 років, оскільки через пандемію коронавірусу впав туризм і попит на предмети розкоші. Про це пише Bloomberg.

Експорт швейцарських годинників знизився до мінімуму за останні 80 років

Експорт впав на 26% за перші 10 місяців поточного року, за даними Федерації швейцарської годинникової промисловості. Поставки впали на 7,1% — до 1,9 млрд франків (2 млрд дол.) у жовтні, що стало найменшим процентним зниженням за дев'ять місяців.

У той час як Китай відновився завдяки сильному внутрішньому попиту, ринки по всій Європі все ще страждають. Пандемія коронавірусу набирає обертів і це призвело до нових обмежень, які супроводжуються песимістичним прогнозом для світової економіки на найближчі кілька місяців. Про це йдеться в заяві федерації.

Нагадаємо, компанія Zepp анонсувала свій наступний "розумний" годинник — Zepp Z — з високоякісним дизайном і великою увагою до здоров'я. Компанія, що нині належить материнській компанії Amazfit Huami, продовжила свої недавні проекти Zepp E Circle і Zepp E Round.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини