Головна Новини Бізнес економіка Локдаун в Україні: Шмигаль назвав два варіанти розвитку ситуації
commentss НОВИНИ Всі новини

Локдаун в Україні: Шмигаль назвав два варіанти розвитку ситуації

Зараз влада вирішує, які будуть обмеження під час локдауна і чи буде він взагалі

3 грудня 2020, 17:12
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль про два можливі шляхи розвитку ситуації з карантином в Україні. Уже виходячи з цього, влада визначиться з моментом введення локдауна, а також з можливим його скасуванням.

Локдаун в Україні: Шмигаль назвав два варіанти розвитку ситуації

За словами політика, всі сподіваються на те, що зростання захворювання почнеться скорочуватися сам собою. Але, на жаль, такий варіант малоймовірний. Тому влада готова до розвитку події, коли доведеться "управляти ситуацією", ввівши обмеження, або точкові, або всеохопні.

"Якщо загроза життю громадян зросте, то треба вводити локдаун і рятувати десятки тисяч", — заявив Денис Шмигаль.

Також політик не заперечує посилення карантинних обмежень і на новорічні та різдвяні свята вцьому році. Розповісти, якими вони будуть, він зможе тільки після того, як підсумують карантин вихідного дня.

Також прем'єр звернув увагу на те, що влада проводить оцінку впливу можливого локдауна на економіку, але підприємцям все ж потрібно бути готовими до обмежень.

Раніше "Коментарі" писали про те, що після того, як уряд України прийняв рішення посилити коронавірусні обмеження у вигляді карантину вихідного дня, стало ясно, що навіть у такій, здавалося б, легкій формі це може істотно позначитися на малому бізнесі українців. Виходячи з цього, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль розповів, яку підтримку готове надати держава для підприємців, щоб зберегти малий бізнес в такий нелегкий час.

Також, ми писали про те, що в ЗМІ з'явилася інформація про попередньо заплановані обмеження в роботі закладів та заходів у грудні та січні.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Роман

3 грудня 2020, 17:54

На початку статті "Денис Шмыгаль", а по закінченню "Анатолий Шмыгаль". Хто в Україні прем'єр- міністр???


Новини