Головна Новини Бізнес економіка На етикетках харчових продуктів в Україні з'явиться нова інформація
commentss НОВИНИ Всі новини

На етикетках харчових продуктів в Україні з'явиться нова інформація

Дані про енергетичну цінність на продуктах повинні вказувати з урахуванням поживної цінності продуктів

5 червня 2020, 13:50 comments2600
Поділіться публікацією:

На етикетках харчових продуктів в нашій країні з'явиться оновлена інформація про енергетичну цінність. Про це повідомляє прес-служба Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства.

На етикетках харчових продуктів в Україні з'явиться нова інформація

Нові правила вступлять в силу в зв'язку з особливостями застосування окремих вимог Закону України "Про інформацію для споживачів харчових продуктів". Зокрема, на упаковках має бути вказана інформація про поживної цінності харчових продуктів, способів обчислення енергетичної цінності і кількості поживних речовин, а також способів вказівки відповідної інформації.

Тепер на етикетках обов'язково повинна бути вказана інформація про енергетичну цінність, а також про вміст білків, вуглеводів, жирів, насичених жирів, цукру, солі. А ось інформація про вміст мононенасичених і поліненасичених жирів, поліолів, харчових волокон, вітамінів і мінеральних речовин тепер стане обов'язковою.

Нагадаємо, безсніжна зима і бідна на опади весна, яка періодично "радувала" градом і похолоданням, вдарили по врожаю. Синоптики прогнозують аномально спекотне літо, а економісти говорять про посилення економічних проблем. Видання "Коментарі" за допомогою експертів розбиралася, як мінімізувати ризики продовольчої кризи в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини