Головна Новини Бізнес економіка Ще трохи і 30: Біткоін рекордно подорожчав 27 грудня
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще трохи і 30: Біткоін рекордно подорожчав 27 грудня

До вечора курс біткоіна відкотився і зараз становить трохи більше 27 тис. доларів за монету

27 грудня 2020, 17:56
Поділіться публікацією:

Сьогодні криптовалюта Біткоін оновила історичний рекорд — її вартість зросла до 28 051,1 тис. доларів за монету. Про це свідчать дані ресурсу Investing.com.

Ще трохи і 30: Біткоін рекордно подорожчав 27 грудня

Біткоін

Станом на 17:30 курс цифрової валюти трохи відкотився до 27 278 дол. за Біткоін.

За даними ресурсу, ще одна криптовалюта — Ефіріум — 17 січень торгувалася на рівні 694,71 дол. за монету на біржі Investing.com Index, показавши зростання на 9,71%.

Відзначимо, ринкова капіталізація Біткоіна раніше становила 507,6062 дол. або 69,69% від обсягу ринкової капіталізації всіх криптовалют, в той час, як капіталізація Ефіріуму склала 78,9222 дол. або 10,83% всього обсягу криптовалютного ринку.

Раніше "Коментарі" писали, що ринок криптовалют набирає обертів. Якщо раніше Біткоін мав високу волатильність, і викликав сумніви у великих інвесторів, то схоже, ситуація на ринку криптовалют змінюється в позитивну сторону. Принаймні, про це свідчать біржові зведення. Брокери заявляють про нові рекорди в вартості Біткоіна. Зокрема, вартість цього різновиду валюти зросла в три рази протягом поточного року.

Нагадаємо, Engiven, провідна компанія, що надає послуги з пожертви криптовалюта, повідомила, що Західна територія Армії порятунку вибрала платформу Engiven для забезпечення можливості пожертвувань в Біткоінах і Ефіріумі на всій території США. Коли донори повідомляють свій поштовий індекс, пожертвування йдуть на фінансування місцевих ініціатив Армії порятунку. Армія порятунку розраховує в цьому році надати святкову допомогу на 155 відсотків більшій кількості людей, тому новаторські заходи зі збору коштів мають вирішальне значення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини