Тільки адаптивний карантин дозволить зберегти бізнес Вінниці, який зараз на межі виживання - Кудлаєнко

Сергій Кудлаєнко виступив на підтримку бізнесу в Вінниці

Адаптивний карантин зможе зберегти бізнес Вінниці, а також робочі місця. Так прокоментував можливе введення жорсткого карантину на території міста і країни в цілому кандидат на посаду мера Вінниці Сергій Кудлаєнко, передає "Апостроф".

"Тільки адаптивний карантин зможе зберегти підприємства Вінниці та бізнес, які зараз і так на межі виживання, і зберегти робочі місця жителям міста", - зазначив він.

Кудлаєнко зазначив, що коронавірусна хвороба поширюється з блискавичною швидкістю, а число померлих від зараження постійно збільшується. Саме від місцевої влади залежить як громада пройде цей складний період, підкреслив кандидат.

За його словами, головне завдання - знайти загальну формулу з відповідними органами, з податковою інспекцією, щоб підтримати підприємства і бізнес. Кудлаєнко нагадав, що після першої хвилі карантину країна і, в тому числі, місто Вінниця, досі не оговталася від економічних втрат: "Вінницькі підприємці, які зараз знаходяться на межі банкрутства, не переживуть другої хвилі жорсткого карантину!".

"У разі перемоги зроблю все можливе для вінничан, щоб не допустити економічної катастрофи. Ми не будемо порушувати закон! Ми подбаємо про кожну людину, яка зажадає медичної допомоги. Однак, ми виступаємо за адаптивний карантин, який дозволить зберегти робочі місця і заробітну плату працівникам!" - підкреслив кандидат на посаду Вінницького міського голови.


Нагадаємо, експерти спрогнозували, чи піде влада знову на жорсткий локдаун в Україні.