Головна Новини Бізнес економіка У Мінфіні розповіли, коли Україна отримає черговий транш МВФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мінфіні розповіли, коли Україна отримає черговий транш МВФ

Уряд найближчим часом очікує візит МВФ в Україну

9 вересня 2020, 17:46 comments1787
Поділіться публікацією:

Україна виконує всі умови програми співпраці з Міжнародним валютним фондом (МВФ) Stand-By. Тому наша країна в нинішньому році отримає всі заплановані транші МВФ. Про це під час засідання парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики заявив міністр фінансів Сергій Марченко, передає "РБК-Україна".

У Мінфіні розповіли, коли Україна отримає черговий транш МВФ

За словами міністра, наша країна сподівається, що найближчим часом місія МВФ прийме рішення про перегляд програми й Україна до кінця року отримає всі заплановані транші. Правда, коли та скільки грошей від МВФ очікують в українському уряді, Марченко не уточнив.

Крім того, глава Мінфіну розповів, що відомство наблизилося до фінальної стадії реорганізації Державних податкової та митної служб у формат єдиних юридичних осіб. За його словами, нові структури планують затвердити до кінця вересня.

Раніше "Коментарі" писали, що глава Національного банку України Кирило Шевченко повідомив, що найближчим часом в країну приїде місія МВФ. Керівник Нацбанку зазначив, що основним припущенням макропрогнозу НБУ є продовження співпраці з МВФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини