У найбагатших людей світу змінилася кількість мільярдів у гаманцях

Сума втрачених грошей оцінюється в 85 мільярдів доларів

Минулого тижня ринки цінних паперів, через побоювання з приводу процентних ставок і інфляцій – впали. З приводу цього, як повідомляє news.finance, найбагатші люди світу втратили свої мільярди доларів. П’ять бізнесменів разом втратили понад 85 мільярдів доларів за перші тижні 2022 року.

Хто скільки втратив

Лідером рейтингу найбагатших людей світу – Ілоном Маском – було втрачено приблизно 27 мільярдів доларів з початку поточного року. Його капітал знизився до 243 мільярдів доларів, згідно з Bloomberg Billionaires Index. Для порівняння видання Forbes оцінює його статки в 244,2 мільярда доларів.

А ось засновник компанії Amazon Джефф Безос з початку 2022 року втратив близько 25 мільярдів доларів. За версією Bloomberg, бізнесмен посідає друге місце в рейтингу найбагатших людей світу зі статком у розмірі 168 мільярдів доларів. Натомість Forbes оцінює його капітал в 168,5 мільярда доларів, при цьому він закриває трійку лідерів.

Щодо статків співзасновника техгіганта Microsoft Білла Гейтса то з першого січня 2022 року вони зменшилися на 9,5 мільярда доларів до 129 мільярдів доларів, тоді як один з творців Google

Ларрі Пейдж побачив, як він втратив 12 мільярдів доларів. Тепер його статки оцінюються в 117 мільярдів доларів, згідно з Bloomberg.

Закриває цю п’ятірку засновник компанії Meta (у минулому Facebook) Марк Цукерберг. Його капітал зменшився приблизно на 12 мільярдів доларів з початку року.

Раніше, інформаційний портал "Коментарі" називав простий спосіб стати трохи щасливішим. Крім того, портал повідомляв який ранковий ритуал допоможе залучити удачу на весь день.