Головна Новини Бізнес економіка В Україні до Нового року подешевшали фрукти
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні до Нового року подешевшали фрукти

Зниження цін пов'язують з конкуренцією імпортерів фруктів

30 грудня 2020, 22:50
Поділіться публікацією:

Віднедавна в Україні значно подешевшали фрукти. Таку інформацію надають аналітики сайту EastFruit.

В Україні до Нового року подешевшали фрукти

В Україні знизилися ціни на фрукти. Фото: РІА Новини

Так яблука українських виробників коштують від 7 гривень за кілограм. Це на 10-15 відсотків дешевше, чим в цей же самий період у 2019 році. Банани ж раніше коштували від 20 до 29 гривень за кілограм. Ціна варіюється в залежності від постачальника.

У 2019 році ціна на банани сягала 24-26 гривень за кілограм.

Причина зниження ціни частково в конкуренції, яка точиться між імпортерами фруктів.

В кінці грудня можна було знайти і відносно дешеві лимони, ціна яких починається від 28 гривень за кілограм. Минулого року за кілограм найдешевших лимонів потрібно було віддати 30 гривень.

Щодо головного атрибуту Нового року — мандарин, то ціни практично не змінилися Відтак можна придбати фрукти, витративши 26 гривень за кілограм.

Фрукти радують не тільки ціною, а й своїм різноманіттям. Відтак на полицях можна побачити різні види та сорти одного і того ж самого фрукту й вибрати саме той, що вам до вподоби.

Нагадуємо, що раніше ми розповідали про п'ять найшкідливіших для здоров'я продуктів. Це ультрапастеризована їжа, "приготовлена" за допомогою хімічних процесів з використанням декількох оброблених інгредієнтів, які самі виробляються з використанням цукру, масел, жирів і солі.

Також сайт "Коментарі" рекомендує прочитати, які протипоказання має гранат. В складі граната багато вітаміну С, В6, В12, а також висока концентрація кальцію, магнію, фосфору, натрію та інших цінних речовин. Вживання граната позитивно діє на організм, зокрема зміцнює імунну та серцево-судинну системи. Проте вживати цей продукт потрібно з обережністю, особливо певній групі людей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини