Головна Новини Бізнес економіка В Україні подорожчає хліб - ціна та причини
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні подорожчає хліб - ціна та причини

Ціна на хліб зросте на 10-15%

31 січня 2021, 17:55 comments1984
Поділіться публікацією:

В Україні виростуть ціни на хліб та хлібобулочні вироби. Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив директор Української асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко.

В Україні подорожчає хліб - ціна та причини

Олексій Дорошенко назвав причину подорожчання хліба. Фото: static.1000.menu

Експерт зазначив, що подорожчання продукту тісно пов'язане з підвищенням цін на електроенергію та газ. Ще одною вагомою причиною стало подорожчання головної складової хлібу — зерна.

Олексій Дорошенко прогнозує, що ціна на звичайний хліб підвищиться на 10-15%, на преміальні сорти хліба та кондитерську продукцію — на 20-25%.

"Поки від суттєвого та швидкого зростання вартості хліба споживача захищає декларування цін торгівлею", — зазначив Олексій Дорошенко.

Спеціаліст повідомив, що уряд розглядає всі можливі варіанти аби не допустити зростання ціни на даний продукт. Проте будь-які дії та зрушення відбудуться нешвидко.

Також раніше адвокат та голова ГО "Антирейдерський центр" Дмитро Йовдій розповів, до яких небезпек призведе підвищення тарифів. Крім очевидних незручностей, які заподіює зростання тарифів на "комуналку", є й інші неприємні моменти. Детальніше про них читайте в нашому матеріалі.

Нагадаємо, що Кабінет міністрів України виступив за введення допомоги для "економічної реінтеграції" трудових мігрантів при поверненні на Батьківщину. Якщо ініціативу підтримає Верховна Рада, то людина, що повернулася в Україну і має бажання відкрити власну справу, могла б взяти на це до 150 тис. гривень. Думки експертів щодо можливого нововведення читайте на нашому сайті.

"Коментарі" рекомендують прочитати про підвищення пенсій в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

гена

31 січня 2021, 18:36

катиться,катиться голубой вагон..... перемоха!!!

Алекс

31 січня 2021, 18:02

Зерно продали за кордон, держрезерв миші зжерли. От вам і епоха зубожіння.


Новини