Головна Новини Бізнес економіка "Ви гарантовано отримаєте дохід": куди вкласти гроші в 2021 році
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ви гарантовано отримаєте дохід": куди вкласти гроші в 2021 році

В Україні з початком економічного зростання завжди ростуть ціни на нерухомість

14 січня 2021, 15:09
Поділіться публікацією:

Експерт розповів, куди найвигідніше вкладати гроші у 2021 році. Так, головний редактор Ukraine Economic Outlook Михайло Кухар поділився, що купивши нерухомість, ви точно не прогадаєте. Цими подробицями він поділився у своєму інтерв'ю "Телеграфу".

"Ви гарантовано отримаєте дохід": куди вкласти гроші в 2021 році

Гроші. Фото: tsn.ua

Повідомляється, що з початком економічного зростання в Україні підвищуються і ціни на нерухомість, відповідно. І якщо ви мучите себе питанням, куди вигідніше вкласти гроші, щоб не прогоріти, то фахівець радить придбати квартиру.

"З початком економічного зростання завжди ростуть ціни на нерухомість. Хороша динаміка була видна вже з осені, особливо по Києву і Львову. Купуючи зараз українську нерухомість, ви гарантовано отримаєте дохід. Ціна на неї буде зростати ще кілька років", — пояснив Михайло.

Експерт упевнений в тому, що наступні п'ять років в Україні буде стрімке економічне зростання. Тому тримати свої заощадження в доларах або євро не зовсім вигідно, підкреслив він.

Вже до літа цього року курс гривні повинен зміцнитися, і тоді нас чекає або 0 девальвації, або навіть невелика ревальвація. Варто очікувати, що влітку курс буде на рівні 27, а середньорічний 27,9, підсумував фахівець.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, де зберігати гроші. Перше, що варто запам'ятати — не зберігайте вдома великі суми грошей, тому що постійно перебувати вдома не вийти, а замків, які не можна розкрити, поки не придумали. Якщо ж ви не довіряєте банкам і вважаєте за краще зберігати свої "скарби" вдома, тоді пропонуємо кілька варіантів схованок.
Акваріум, тераріум
Якщо замок в акваріумі для рибок грабіжники ще зважаться розпорошити, то в тераріум полізе не кожен. Гроші можна заховати в пакеті в конструкцію з каменів і рослин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини