Головна Новини Бізнес економіка З січня дорожчає ще один пункт "комуналки" - ціна збільшиться на 15-20 відсотків
commentss НОВИНИ Всі новини

З січня дорожчає ще один пункт "комуналки" - ціна збільшиться на 15-20 відсотків

Рішення щодо підняття цін на воду приймає місцева влада

30 грудня 2020, 16:58
Поділіться публікацією:

Вже на початку наступного року піднімається тариф на водопостачання і водовідведення. Нацкомісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг схвалила подорожчання.

З січня дорожчає ще один пункт "комуналки" - ціна збільшиться на 15-20 відсотків

Відомо, що подорожчання відбудеться в середньому, на 15-20%. Ціни будуть варіюватися в районі від 22,58 до 44,88 грн за один кубометр води, в залежності від регіону. Відомо, що холодна вода подорожчає в Києві, Одесі, Дніпрі, Харкові, Львові, Запоріжжі та інших обласних центрах. Рішення про підняття цін на воду приймає місцева влада.

Раніше "Коментарі" писали про те, що президент України Володимир Зеленський рік тому в своєму відеозверненні заявляв про те, що уряд активно працює над тим, щоб в платіжках українців вже до наступного (тобто, вже нинішньому) опалювального сезону тарифи на тепло знизилися майже вполовину. У той же час, цифри в платіжках українців останнім часом постійно зростають, і не тільки у квитанціях за тепло, а й за газ, світло, холодне і гаряче водопостачання і водовідведення.

Крім того, порталу стало відомо про те, що в Україні електроенергія в нічний час (з 23:00 до 7:00) обійдеться українцям у два рази дешевше фіксованого тарифу — 0,84 грн / кВт-год. Тарифи на електроенергію. А що стосується вартості електрики в період максимального навантаження (з 8:00 до 11:00 і з 20:00 до 22:00), то вона складе 1,5 фіксованого тарифу — 2,52 грн / кВт-год, передає "енергореформи ". Повідомляється, що в нічний час споживач оплачує 0,4 тарифу (0,67 грн / кВт-год) від повної вартості, а в решту часу — фіксований тариф.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.nerc.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Марина

6 січня 2021, 18:55

У меня было электроатоплении 0,63 коп до 3000 квт.Было сносно платить.А теперь надо заплатить в три раза больше.А за какой жить.Всех в отставку на хрен.


Новини