Головна Новини Бізнес фінанси Ціни на бензин і дизпаливо пішли вгору: названа вартість
commentss НОВИНИ Всі новини

Ціни на бензин і дизпаливо пішли вгору: названа вартість

У мережі ОККО всі види палива подорожчали на 50 коп. / л

24 лютого 2021, 14:12
Поділіться публікацією:

Сьогодні кілька операторів роздрібного ринку підвищили ціну на палива після вчорашнього підвищення в мережі групи "Приват". Про це повідомляє enkorr, посилаючись на моніторинг консалтингової групи "А-95".

Ціни на бензин і дизпаливо пішли вгору: названа вартість

Ціни на бензин і дизпаливо пішли вгору: названа вартість - фото з відкритих джерел

У мережі ОККО всі види палива подорожчали на 50 коп / л: А-92 — до 29,99 грн / л, А-95 — до 30,99 грн / л, дизпаливо — до 29,99 грн / л. Ще один оператор преміум-сегмента, компанія WOG, підняла ціни на 40 коп / л. В результаті цього, вартість бензину А-92 і дизпалива на станціях мережі підвищилася до 29,89 грн / л, бензин А-95 — до 30,89 грн / л ".

За даними джерела, такі мережі як Shell, Chipo, "Укр-Петроль", Mango, ZOG, "Рур Груп" збільшили вартість палива в межах 0,25-1 грн за літр.

Ціни в мережі Motto стали більше в середньому на 12-25 коп за літр: А-92 подорожчав до 24,21 грн / л, А-95 — до 25,15 грн / л, дизпаливо — до 24,03 грн / л.

Нагадаємо, що незважаючи на глобальну економічну кризу, що буде панувати в світі, вартість нафти не повинна перевищити 60 доларів за барель до кінця року. Такі прогнози в розмові з представником порталу "Коментарі" висловив співголова Фонду енергетичних стратегій Дмитро Марунич. Експерт вважає, що за наступні 12 місяців вартість нафти не повинна опуститися нижче за показник в 40-45 доларів за барель. Втім, якщо тільки епідемія коронавируса не піде на черговий катастрофічний коло. Це поки єдина глобальна причина, на думку Дмитра Марунича, що здатна знову обвалити нафтові ринки. На думку експерта, бензин може подешевшати на 2,5-3 гривні, якщо акцизи зрівняють. Зате газ доведеться купувати приблизно на стільки ж дорожче.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олег

24 лютого 2021, 16:04

Ну вы цену на нефть видели? https://kosatka.media/uk/category/neft/news/brent-snova-torguetsya-vyshe-65-za-barrel


Новини