Ілон Маск розповів, які валюти найбільше йому подобаються

Маск вважає, що йде боротьба між фіатними грошима і криптовалютами

Генеральний директор Tesla Ілон Маск написав в суботу в своєму Twitter, що в битві між фіатнимі грошима (не забезпечені золотом та іншими дорогоцінними металами гроші, номінальна вартість яких встановлюється і гарантується державою незалежно від вартості матеріалу, використаного для їх виготовлення, - ред.) і криптовалюта він підтримує криптовалюта. Про це пише Reuters.

"Справжня битва йде між фіатнимі грошима і криптовалюта. В цілому я підтримую останнє", - написав він у Twitter, у відповідь на питання користувача, який запитав його, що він думає про людей, які зляться на нього через криптовалюта.

Маск раніше порівнював біткоіни з фіатнимі грошима і часто публікує твіти про криптовалюти, які впливають на курс електронних грошей.

У лютому біткоіни злетів після того, як Tesla повідомила, що купила криптовалюта на 1,5 мільярда доларів і незабаром почне приймати її як форму оплати автомобілів.

Однак біткоіни різко обвалився після того, як мільярдер оголосив в травні, що Tesla більше не братиме біткоіни для покупки автомобілів, посилаючись на давно назріваючі екологічні проблеми для швидкої зміни позиції компанії щодо криптовалют.

Раніше в цьому місяці він також назвав криптовалюта "суєтою" під час свого виступу в якості запрошеного ведучого в комедійному скетч-шоу "Saturday Night Live", що призвело до зниження курсу біткоїна.

Нагадаємо, у світі спостерігається зростання випадків шахрайства пов'язаного, криптовалютами. Американська федеральна торговельна комісія заявила, що за останні пів року власники криптовалют втратили понад два мільйони доларів тільки на махінаціях пов'язаних з персоною Ілона Маска.