Головна Новини Бізнес фінанси Історичний день: Bitcoin побив рекорд вартості
commentss НОВИНИ Всі новини

Історичний день: Bitcoin побив рекорд вартості

У середу ціна за Bitcoin перевищила 20 тисяч 43 долари вперше в історії

16 грудня 2020, 16:44
Поділіться публікацією:

Курс Bitcoin вперше в історії перевищив 20 000 доларів в середу, 16 грудня, і продовжує рости дальше.Ето випливає з даних онлайн-біржі CoinMarketCap. Станом на 16:40 один Bitcoin вже коштує 20 з половиною тисяч доларів.

Історичний день: Bitcoin побив рекорд вартості

Валюта подорожчала на 4,3%, обновивши встановлений у 2017 році рекорд, коли біткоін коштував 20 042 долари. Біткоіни займають приблизно 66% від усього ринку криптовалюта.

Як раніше повідомляли "Коментарі", кіберзлочинці крадуть Bitcoin для благодійності.

Хакери з угруповання "Darkside Hackers" викрали криптовалюту і пожертвували її в благодійних цілях. Після цього кіберзлочинці публічно виставили докази в мережі Інтернет. На просторах даркнета учасники угруповання почали залишати повідомлення, що вони хочуть зробити цей світ кращим. Хакери, щоб довести свою серйозність своїх намірів, додали скріншоти перекладів по 10 000 доларів США в Bitcoin благодійним організаціям. Першою, хто отримав транзакцію стала некомерційна організація "Children International", яка знаходиться в Канзас-Сіті, Міссурі (США). Однак адміністрація відмовилася від отриманих коштів, адже вони отримані нечесним шляхом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини