Головна Новини Бізнес фінанси PayPal додасть можливість здійснювати покупки за криптовалюту
commentss НОВИНИ Всі новини

PayPal додасть можливість здійснювати покупки за криптовалюту

Міжнародна платіжна система поки працюватиме тільки з найпопулярнішими криптовалюта

21 жовтня 2020, 18:48
Поділіться публікацією:

PayPal Holdings Inc. приєдналася до ринку криптовалют, дозволивши клієнтам купувати, продавати та зберігати біткоіни й інші віртуальні валюти, використовуючи онлайн-гаманці міжнародної платіжної системи. Про це пише Reuters.

PayPal додасть можливість здійснювати покупки за криптовалюту

Клієнти PayPal зможуть використовувати криптовалюти для покупок у 26 мільйонів продавців, починаючи з 2021 року, говориться в заяві компанії.

PayPal сподівається, що сервіс стимулюватиме глобальне використання криптовалют і підготує свою мережу до нових цифровим валют, які можуть бути розроблені центральними банками та корпораціями. Про це розповів президент і головний виконавчий директор компанії Ден Шульман.

Власники американських рахунків зможуть купувати, продавати та зберігати криптовалюта у своїх гаманцях PayPal протягом найближчих тижнів. Запуск розрахунків криптовалюта на PayPal заслуговує на увагу через велику кількість людей, які користуються цією платіжною системою. Зараз у нього є 346 мільйонів активних рахунків по всьому світу. PayPal у другому кварталі поточного року опрацювала платежі на суму 222 млрд дол.

Криптовалютні платежі на PayPal будуть розраховуватися з використанням фіатних валют, таких як долар США, а це означає, що торговці не будуть отримувати платежі в віртуальних монетах, йдеться в повідомленні компанії.

PayPal спочатку дозволить розраховуватися такими криптовалютами, як біткоін, ethereum, bitcoin cash і litecoin.

Раніше "Коментарі" писали, що курс Bitcoin станом на вечір середи, 21 жовтня, становить 12 448 дол.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини