Головна Новини Бізнес фінанси Вартість Bitcoin різко зросла: названі причини
commentss НОВИНИ Всі новини

Вартість Bitcoin різко зросла: названі причини

Bitcoin продовжує дорожчати

25 жовтня 2020, 01:50
Поділіться публікацією:

Після того, як система онлайн-платежів PayPal оголосила про запуск розрахунків криптовалютами, вартість Bitcoin різко підскочила на 5%. Про це пише CNN.

Вартість Bitcoin різко зросла: названі причини

Станом на вечір суботи вартість Bitcoin становить 13 128 доларів.

PayPal заявляє, що її новий сервіс дасть клієнтам можливість зберігати й обмінювати криптовалюти Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash і Litecoin за допомогою цифрового гаманця компанії, який дозволяє людям здійснювати покупки онлайн, запитувати та відправляти гроші.

Американські клієнти компанії отримають доступ до крипто-сервісів в найближчі тижні, але вони не зможуть оплачувати товари та послуги за допомогою криптовалют до початку 2021 року. Клієнти Venmo PayPal і деякі міжнародні споживачі не матимуть криптопослуг до першої половини 2021 року.

Інвестори позитивно відреагували на новини в середу, бо ціна акцій PayPal різко зросла на відкритті торгів. Акції компанії виросли більш ніж удвічі з початку пандемії COVID-19 в Сполучених Штатах в середині березня.

Пандемія викликала бум в індустрії онлайн-платежів і таких компаніях, як PayPal, Square) і Venmo, які належать PayPal, тому що багато споживачів, які побоюються коронавірусу, уникають використання фізичних готівки.

PayPal — не єдина велика компанія, що робить ставку на розрахунки криптовалютами. На початку цього місяця Square витратила 50 мільйонів доларів на покупку понад 4700 біткоіни. Головний фінансовий директор Square Амріта Ахуджа заявила журналістам в той час, що компанія вважає, що Bitcoin вже в найближчому майбутньому може стати більш поширеним.

Нагадаємо, майнерам залишилося здобути 2,5 млн Bitcoin.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини