Головна Новини Бізнес фінанси Вартість біткоїна піднялася до рекордної з 2018 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Вартість біткоїна піднялася до рекордної з 2018 року

Останній раз вартість біткоїна вище 16 тис. доларів фіксувалася два роки тому

12 листопада 2020, 12:55
Поділіться публікацією:

Криптовалюта біткоїн взяла рекорд за вартістю за два роки. В ході торгової сесії досяг в піку 16 тис. 43 долари і подорожчав на 3,68% за добу. Вище позначки в 16 тис. Доларів ця криптовалюта підіймалася в останній раз на початку 2018 року.

Вартість біткоїна піднялася до рекордної з 2018 року

Фінансовий аналітик інвесткомпанії Raison Asset Management Микола Кленов спрогнозував, що в довгостроковій перспективі біткоїн буде коштувати  20 тис. доларів і більше. На таке подорожчання впливає глобальне збільшення грошової маси — з цим пов'язані очікування нового пакета підтримки від ФРС. На цьому тлі біткойн має перевагу за рахунок обмеженої емісії.

Основні ж фактори, які на думку аналітиків, викликали зростання вартості біткоїна на 60% тільки за два останніх місяці це вихід на ринок інституційних інвесторів, скорочення пропозиції на ринку. А після того, як біткоїн подолав позначку в 12,5 тис. доларів, що є важливим рівнем опору, покупці стали проявляти більший інтерес і активність.

"Коментарі" вже повідомляли думку фахівців, скільки ще біткоїнів можна намайнити. З початку 2020 року інституційний попит на біткоїн неухильно зростав. Інституційні інвестори мають намір збільшити обсяг своїх біткоїнів незалежно від короткострокового падіння цін. Завдяки інвестиціям в MicroStrategy найбільший у світі суверенний фонд тепер володіє 577,6 біткоїна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.coindesk.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини