Головна Новини Бізнес фінанси Зафіксована найбільша Bitcoin-транзакція в історії
commentss НОВИНИ Всі новини

Зафіксована найбільша Bitcoin-транзакція в історії

Вчора були продані біткоїни на 1,15 млрд доларів

27 жовтня 2020, 16:23 comments3091
Поділіться публікацією:

Вчора, 26 жовтня, була зафіксована наймасовіша Bitcoin-транзакція в розмірі 88 857 біткоїнів. Згідно з поточним курсом, ця транзакція еквівалентна 1,15 млрд дол. Операція була розділена на дві частини 43 185 біткоїни відправили на одну адресу і 45 671 — на другу. Про це повідомляє C rypto T icker.

Зафіксована найбільша Bitcoin-транзакція в історії

Видання повідомляє, що це найбільша угода в доларовому еквіваленті. До цього найбільша угода відбулася у квітні 2020 року — на 1,1 млрд дол.. Тоді були продані 161 500 біткоїни.

Це була одна з найбільших Bitcoin-транзакцій в історії, однак найбільша з точки зору тільки Bitcoin сталася 16 листопада 2011 року, коли в одній транзакції були переведені 500 000 біткоїни. Хто здійснив транзакцію дотепер не відомо, але тоді угода склала всього 1,13 млн дол..

Раніше "Коментарі" писали, що після того, як система онлайн-платежів PayPal оголосила про запуск розрахунків криптовалютами, вартість Bitcoin різко підскочила. PayPal заявляє, що її новий сервіс дасть клієнтам можливість зберігати й обмінювати криптовалюти Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash і Litecoin за допомогою цифрового гаманця компанії, який дозволяє людям здійснювати покупки онлайн, запитувати та відправляти гроші.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини