Головна Новини Бізнес історії успіху Як втриматися на плаву під час карантину - лайфхак від тернопільського ресторатора
commentss НОВИНИ Всі новини

Як втриматися на плаву під час карантину - лайфхак від тернопільського ресторатора

Тернопільський бізнесмен переробив ресторан на церкву, а хостел - на монастир, щоб працювати без обмежень під час карантину

13 листопада 2020, 13:00
Поділіться публікацією:

Бізнесмен з Тернополя Тарас Ковальчук — один з тих, хто протестує проти карантину вихідного дня. Він власник ресторану і хостелу. Тому, щоб утримати свій бізнес на плаву, чоловік почав шукати альтернативу, і знайшов. Про свій вихід із ситуації Тарас написав на особистій сторінці в Фейсбуці.

Як втриматися на плаву під час карантину - лайфхак від тернопільського ресторатора

Фото: community

Тарас зі своїми колегами вирішив юридично зареєструвати релігійну організацію "Братство Лисих". Разом вони стали вести бізнес від імені цієї організації. Таким чином Тарас перетворив ресторан у церкву, а хостел — у монастир, і заклади зможуть працювати у вихідні дні.

Надала таку можливість стаття 35 Конституції України, в якій зазначено, що церковні установи можуть безперешкодно вести свою діяльність.

Тепер бізнесмен пропонує паломницькі тури до Тернополя навіть у вихідні.

Нагадаємо, що з 14-го листопада в Україні починає діяти карантин вихідного дня. Таке рішення передбачає закриття торгово-розважальних закладів, ресторанів і кафе.

Сайт "Коментарі" також рекомендує прочитати думку відомого ресторатора, як вплине карантин вихідного дня на заклади громадського харчування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини