Головна Новини Бізнес історії успіху Джефф Безос знову став найбагатшою людиною у світі
commentss НОВИНИ Всі новини

Джефф Безос знову став найбагатшою людиною у світі

Протягом тижня, що минає Безос і Маск активно боролися за лідерство в рейтингу найбагатших людей в світі

16 січня 2021, 15:44 comments1013
Поділіться публікацією:

Глава Amazon Джефф Безос завершив тиждень гонок проти засновника Tesla Ілона Маска, знову ставши найбагатшою людиною в світі, з оцінним чистим капіталом в 181,5 млрд дол. (Незважаючи на те, що його стан впало на 1,4 млрд дол. В п'ятницю ). Минулого тижня ці двоє майже кожен день мінялися місцями, щоб посісти перше місце списку мільярдерів в режимі реального часу. Про це повідомляє Forbes.

Джефф Безос знову став найбагатшою людиною у світі

Джефф Безос

Акції Amazon впали трохи менше ніж на 1% до закриття п'ятниці, в той час як Tesla впала більш ніж на 2%, досить, щоб Безос знову випередив Маска. У більш широкому сенсі, акції технологічних компаній знижуються, також, ймовірно, через пакет стимулюючих заходів Байдена. Тим часом індекс Dow Jones Industrial Average завершив тиждень зниженням на 0,9%, в той час як Nasdaq і S & P 500 завершили тиждень зниженням на 1,5% відповідно.

Проте, було багато переможців-мільярдерів. Китайський Ма Хуатен, голова Tencent Holdings, якому належить найпопулярніше в країні додаток Weibo, побачив, що його статки збільшилися на 6,6 мільярда доларів, оскільки акції Tencent влаштували ралі в середині тижня, а їх чиста вартість склала 62,8 мільярда доларів.

Повернувшись в США, засновник Zoom Video Communications Ерік Юань також провів хорошу тиждень, коли його статки зросли на 1,5 мільярда доларів до Нового оціночного чистого стану майже в 17 мільярдів доларів. Zoom оголосила в п'ятницю, що продала свої акції на суму 2 мільярди доларів в рамках вторинного публічного розміщення.

Генеральний директор Airbnb і співзасновник Брайан Ческі побачив, що його власний капітал збільшився на 1,4 мільярда доларів до нових 12,9 мільярда доларів на тлі заголовків про те, що послуга homesharing скасував бронювання в Вашингтоні, округ Колумбія, щоб запобігти додатковим заворушення під час інавгурації Байдена. Акції Airbnb виросли на 13% за минулий тиждень.

Раніше "Коментарі" писали про країни, річний ВВП яких менше стану Ілона Маска.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини