Головна Новини Бізнес історії успіху Екс-дружина засновника Amazon стала найбагатшою жінкою США, - Forbes
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-дружина засновника Amazon стала найбагатшою жінкою США, - Forbes

Маккензі Безос стала власницею 25% акцій компанії, заснованої її чоловіком, після розлучення

12 липня 2020, 23:55 comments1176
Поділіться публікацією:

Колишня дружина засновника компанії Amazon Джефа Безоса, Маккензі Безос стала найбагатшою жінкою Америки, оскільки 25% акцій, отриманих нею після розлучення, різко зросли в ціні. Про це повідомляє видання Forbes.

Екс-дружина засновника Amazon стала найбагатшою жінкою США, - Forbes

Так, минулого тижня акції виросли в ціні на 10% — розмір стану Маккензі збільшився майже на $6.1 млрд і склав $62.3 млрд. Завдяки цьому вона обігнала в списку найбагатших жінок США Еліс Уолтон, дочка засновника мережі супермаркетів Walmart.

При цьому найбагатшою жінкою світу залишається спадкоємиця L'oreal Франсуаза Беттенкур Мейерс. Її статок перевищує $64 млрд. Аналітики вважають, що акції Amazon продовжать зростати — і Безос найближчим часом може змістити Беттанкур-Майерс з лідируючої позиції.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Джеф Безос вже кілька років поспіль займає перші позиції в рядах найбагатших людей світу, які створили свій стан самостійно.

Amazon — це американська організація, одна з найбільших в світі серед компаній, що займаються продажем різноманітних товарів і послуг через мережу інтернет. Також це лідер у сфері продажів товаром масового попиту через систему інтернет-сервісів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини