Мільйонери, які відмовилися від багатства заради допомоги іншим

Неймовірні історії про мільйонерів, які відмовилися від багатства, щоб зробити планету краще

У цих людей була можливість жити заради свого задоволення, ні в чому собі не відмовляючи. Але вони вирішили вибрати для себе інший шлях - служіння людям. Тут ви знайдете кілька надихаючих історій про тих, хто став прикладом для кожного з нас.

Чарльз Фінні є засновником відомих "Д'юті фрі" в аеропортах. Свої благодійні пожертви він робив від публіки, щоб не розкривати свого імені. У Чарльза немає особистого автомобіля, він їздить на громадському транспорті і живе зі своєю дружиною в орендованому будинку в Каліфорнії.

Карл Рабедер - австрійський підприємець, який прославився тим, що віддав весь свій статок на благодійність. Відомо, що він досить рано почав працювати. А зараз мільйонер живе абсолютно простим життям, і радить всім слухати своє серце в будь-якій ситуації.

Міллард Фуллер був співзасновником разом зі своєю дружиною Ліндою Фуллер і колишнім президентом Habitat for Humanity International, некомерційної організації, відомої в усьому світі будівництвом будинків для нужденних, а також засновником і президентом Центру житлового будівництва Фуллера. Фуллер помер в лютому 2009 року у віці 74 років.

Ніколас Берггрюен - мільярдер-інвестор і філантроп. Він народився в Парижі, Франція, має подвійне громадянство США та Німеччини. У 39 років він розпродав майже все своє багатство і почав інвестувати в проекти, які покращують цей світ.

Дороті Прісцилла Булліт Коллінз була філантропом з Сіетла. Народилася в Сіетлі 24 вересня 1920 року в родині багатих А. Скотта Булліта і Дороті Булліт, в дитинстві вона жила в особняку з 23 кімнатами. Вона померла в червні 2003 року у віці 82 років, віддавши більше 100 мільйонів доларів на цілі, що підтримують навколишнє середовище, освіту, мистецтво.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, дев'ять звичок, які роблять успішні люди перед сном.