Головна Новини Бізнес історії успіху Найбагатші люди у світі за тиждень стали багатшими на 209 млрд доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

Найбагатші люди у світі за тиждень стали багатшими на 209 млрд доларів

Це був один з найприбутковіших тижнів в історії

29 серпня 2020, 01:50 comments3248
Поділіться публікацією:

Статки засновника і генерального директора компанії Amazon Джеффа Безоса кілька днів тому перевищили ще недавно незбагненну суму в 200 млрд дол. Підприємець і винахідник Ілон Маск також рекордно наростив свої статки, які перевищили позначку в 100 млрд дол. Про це повідомляє Bloomberg.

Найбагатші люди у світі за тиждень стали багатшими на 209 млрд доларів

Ілон Маск тепер є частиною елітного клубу, що складається всього з чотирьох осіб з дванадцятизначним капіталом. Співзасновник Facebook Inc. Марк Цукерберг, третя за багатством людина у світі, приєдналася до Джефа Безоса і Білла Гейтса в списку володарів 12-значних статків на початку цього місяця. Згідно з індексом мільярдерів Bloomberg, їх загальні статки знаходяться на рівні 540 млрд дол.

Цей тиждень став дуже успішним для найбагатших людей у світі. Це обумовлено зростаючими ринками.

До п'ятниці 500 найбагатших людей світу стали на 209 мільярдів доларів багатшим, ніж тиждень тому. Водночас згідно з індексом мільярдерів, їх статки з початку року зросли на 15%, або на 871 млрд дол.

Статки Ілона Маска виросли на 76,1 млрд дол. Цьогоріч, чому сприяло зростання вартості акцій Tesla, а також підвищення оцінки Space Exploration Technologies Corp., або SpaceX.

Разом з тим, прибуток Маска поступається Безосу, чий статок зріс на 84,9 млрд дол. У 2020 році, оскільки викликані пандемією блокування стимулюють попит на поставки Amazon. Статки Безоса подвоїлися з тих пір, як він досяг позначки в 100 млрд дол. У кінці 2017 року, навіть після того, як поступився чвертю своєї частки в Amazon колишній дружині Маккензі Скотт під час розлучення.

Раніше "Коментарі" писали, що американський журнал Forbes назвав головних невдах серед мільярдерів у 2019 році  серед яких опинився найбагатший бізнесмен планети, засновник трансконтинентальної компанії Amazon Джефф Безос.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини