Головна Новини Бізнес історії успіху П'ять безглуздих бізнес-ідей, на яких люди раптово розбагатіли
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять безглуздих бізнес-ідей, на яких люди раптово розбагатіли

Це неймовірні прості, хоч і дивні ідеї

2 грудня 2020, 12:20 comments1577
Поділіться публікацією:

Деякі люди роками не знають, з чого почати свій бізнес і як його розвивати, а інші придумують щось креативне буквально за хвилину, швидко втілюють свою ідею в життя і починають заробляти. Представляємо добірку найдивніших, але як виявилося, дуже успішних бізнес-ідей.

П'ять безглуздих бізнес-ідей, на яких люди раптово розбагатіли

бізнес-ідеї | фото: freepik

Перепродаж обручок

П'ять безглуздих бізнес-ідей, на яких люди раптово розбагатіли - фото 2

Американець Джош Опперман створив сайт під назвою "I Do, Now I Do not", де одні можуть продати свої обручки, а інші — купити їх за прийнятною ціною. Ідея бізнесу у чоловіка виникла після того, як його напередодні весілля кинула кохана, залишивши свою обручку. Він хотів її продати, але в ювелірних магазинах пропонували занадто маленьку ціну. Зараз Джош активно працює над своїм інтернет-магазином, а про його успіхи написало видання New York Times і було знято кілька сюжетів для телеканалів. Також американця номінували на премію "Підприємець року".

Капсули зі сміттям

П'ять безглуздих бізнес-ідей, на яких люди раптово розбагатіли - фото 3

Американець Крістофер Гудвін придумав певний спосіб перероблення сміття. Чоловік знаходив різні дрібні речі: ґудзики, квитки, білети й т. д., А після розкладав їх в пластикові кульки й почав продавати в автоматах за 25 центів. Він дуже здивувався, коли дізнався, що після пробного запуску жителі Вашингтона розкупили понад 3 тисяч таких куль і зрозумів, що на цьому можна побудувати бізнес. Американець зізнався, що зіграв на двох якостях людей: азарті (адже ти не знаєш, що саме попадеться тобі в кулі) і любові до маленьких штучок.

Ручний камінь

П'ять безглуздих бізнес-ідей, на яких люди раптово розбагатіли - фото 4

Ця неймовірно дивна ідея зробила Гері Дала справжнім мільйонером практично за одну ніч. Він сидів у барі й слухав, як його друзі скаржаться на своїх домашніх вихованців, мовляв, це велика відповідальність, потрібно за ними постійно прибирати, вигулювати й т. д. І він вирішив "створити" вихованця, який абсолютно не буде примхливий. Ним став звичайний камінь у формі яйця, який продавався в гарній картонній упаковці, з підстилкою з деревної стружки, що нагадує гніздо.

Сніжки

П'ять безглуздих бізнес-ідей, на яких люди раптово розбагатіли - фото 5

Два роки тому американська компанія Space150 почала продавати в автоматах упаковки, в яких лежали сніжки дуже гарної та акуратної форми, всього за 1 долар. Автор ідеї зазначив, що люди часто беруть з собою на пам'ять якусь річ, наприклад, пісок з островів, де проводили відпустку. І він подумав, а чому б не взяти собі трохи снігу з Міннесоти?

Ляльковий госпіталь

П'ять безглуздих бізнес-ідей, на яких люди раптово розбагатіли - фото 6

В американському місті Мічиган відкрився "Ляльковий госпіталь", де власники ремонтують будь-які види ляльок, навіть самі рідкісні. Здавалося б, хто буде витрачати на це гроші? Але ідея виявилася неймовірно успішною, адже люди почали приносити свої іграшки, тому що для багатьох вони мали величезну цінність.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які дорогі стартапи зазнали краху.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини