Головна Новини Бізнес історії успіху Скільки заробляють українські блогери
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки заробляють українські блогери

В Україні зростає популярність блогерства

28 червня 2020, 11:07 comments1617
Поділіться публікацією:

Все більше українців пробують себе в ролі блогера. Найбільш успішні мають мільйонні аудиторії передплатників, доходи від реклами досить значні. Так, популярна соціальна мережа Instagram дає можливість не тільки стати публічною і популярною особистістю, а ще й непогано заробити. На думку експертів, сервіс Instagram займає лідируюче місце серед українців до 27 років, і аудиторія продовжує стрімко зростати.

Скільки заробляють українські блогери

Деякі блогери не вважають публікації роботою — це стає вже частиною життя, розміщення фотографій і просто спілкування в Мережі перетворюється у невід'ємну частину часу.

Втім, при масштабному зростанні ринку, оцінити обсяг коштів, які обертаються в Instagram, досить складно. На сьогодні існує лише оціночні цифри — Інтернет асоціація України передбачає, що ринок соцмережі приблизно становить 350 млн гривень на рік. Однак, за рахунок спонсорських пакетів ця сума може бути збільшена в десятки разів. Ціни на спонсорські публікації можуть коливатися від 50 до 1500 доларів. Заробіток блогера з аудиторією 200-500 тис. чоловік може досягати півмільйона гривень в місяць.

Зазначимо, що одним Instagram справа не обмежується. Останнім часом стрімко розвивається сервіс короткого відео TikTok, який став найбільш популярним серед користувачів до 15 років.

Як повідомляв портал "Коментарі", на сьогоднішній день ведення власного відеоблогу стало досить популярним заняттям. А якщо справа організована правильно, то ще й прибутковою. У будь-якому випадку, починати ведення відеоблогу потрібно з покупки якісної камери, яка зможе забезпечити хорошу зйомку в будь-якій ситуації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини