Головна Новини Бізнес тарифи Нафтогаз представив нові тарифні плани для бізнесу і населення
commentss НОВИНИ Всі новини

Нафтогаз представив нові тарифні плани для бізнесу і населення

Для побутових споживачів доступні два тарифи — “Місячний” і “Річний”

8 вересня 2020, 20:03 comments1152
Поділіться публікацією:

Нафтогаз представив нові тарифні плани для бізнесу і населення, які створені з урахуванням профілю споживання клієнта. Дана інформація викладена на сайті НАК "Нафтогаз-Україна".

Нафтогаз представив нові тарифні плани для бізнесу і населення

Джерело: Інтерфакс-Україна

Пакети для бізнесу, запропоновані Нафтогазом, включають в себе тарифи “Річний”, “Квартальний” та “Місячний”.

Так, зокрема, тариф “Річний” найкраще підходить для газопостачальних компаній через врахування середнього профілю за п’ять років, а також прив’язки до щоденних котирування газового хабу NCG. Він пропонує різні умови оплати — передоплату, постоплату, подекадна оплату.

З цього місяця тариф “Квартальний” буде доступний на останній квартал 2020 року і на перший квартал 2021 року лотами до 150 тис. куб. м у рамках торгів на Українській енергетичній біржі (УЕБ). Ціна залишається незмінною протягом кварталу з моменту заключення угоди на біржі. Постачання блакитного пального буде здійснюватися рівними частинами.

Тариф “Місячний” діє у вигляді лоту до 50 тис. куб. м на УЕБ, з фіксованою ціною протягом місяця. Замовити газ за цим тарифом можна з поставкою у поточному місяці, діє він місяць або два.

Для побутових споживачів доступні два тарифи — “Місячний” і “Річний”, йдеться в повідомленні.

В рамках тарифу "Місячний" ціна на блакитне пальне може змінюватися щомісяця, а в якості оплати використовується постоплата.

У разі вибору тарифу "Річний" розраховується обсяг газу на потреби споживача та фіксується угодою, споживач щомісяця сплачує фіксовану суму за газ протягом року, а у випадку, якщо він використає менше запланованого обсягу газу, в кінці року зекономлена сума повернеться на його рахунок.

Як раніше повідомляли "Коментарі", глава правління "Нафтогазу" заявив, що зростання ціни на газ пов'язана з ринковою тенденцією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини