Головна Новини Бізнес податки Для людей, які працюють віддалено, хочуть ввести новий податок
commentss НОВИНИ Всі новини

Для людей, які працюють віддалено, хочуть ввести новий податок

Аналітики Deutsche Bank AG хочуть залучити додаткові гроші в бюджет коштом людей, які працюють дистанційно

12 листопада 2020, 04:00 comments1889
Поділіться публікацією:

Робота з дому після закінчення пандемії коронавірусу буде певною привілеїв, за яку потрібно платити. До такого висновку прийшли аналітики дослідницького підрозділу Deutsche Bank AG.

Для людей, які працюють віддалено, хочуть ввести новий податок

Вони відзначають, що робота вдома зовсім скоро стане новою нормою. Нову реальність називають привілеєм і хочуть змусити людей платити за це.

Команда Deutsche Bank AG пропонує ввести збір в 5% для тих, хто працює з дому на регулярній основі, а не через карантинні обмеження.   На їхню думку, така міра могла б залучити близько 48 млрд дол. на рік у США і близько 16 млрд євро (18,8 млрд дол.) у Німеччині. Ці гроші пропонують направити на фінансування субсидій для малозабезпечених працівників і працівників, які не можуть працювати віддалено.

Дослідження Deutsche Bank проведено для того, щоб вивчити основний глобальний зсув в бік віддаленої роботи, що стався в результаті пандемії коронавірусу. При цьому люди за час карантинних обмежень звикли до віддаленої роботи і все частіше замислюються над тим, щоб перетворити такий режим в постійний — 80% опитаних хотіли б працювати з дому два-три дні на тиждень.

Пропонований збір буде сплачуватися роботодавцем, якщо він не надасть своєму співробітникові робоче місце, тоді як якщо працівник вирішить залишитися вдома, виходячи зі своїх власних потреб, він буде обкладатися податком за кожен день своєї віддаленої роботи, зазначають в Deutsche Bank.

Раніше "Коментарі" писали, що тривала дистанційна робота знижує продуктивність і творчість.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини