Головна Новини Бізнес новини компаній Компанія Disney оприлюднила суму збитків, яких зазнала за час пандемії
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Disney оприлюднила суму збитків, яких зазнала за час пандемії

Збитки найбільшої мультиплікаційної компанії за час коронавірусу COVID-19 досягли майже 5 млрд дол

5 серпня 2020, 14:58
Поділіться публікацією:

Компанія Disney відкрила дані щодо своїх капітальних збитків за квартал, який припав на пік пандемії коронавірусу COVID-19. Про це повідомляє західне економічне видання Foxbusines.

Компанія Disney оприлюднила суму збитків, яких зазнала за час пандемії

Згідно з даними преси, Disney понесла за цей кризовий період збитки розміром в 4,8 млрд доларів. Найбільший сегмент втрат припав на відсутність відвідувачів парків з атракціонами "Діснейленд" по всьому світу — всі вони були закриті через карантин.

При цьому доходи Disney склали в цей же сезон по 8 доларів на акцію. А виторг Disney впала на 42% в порівнянні з цим же періодом 2019 року і склала 11,7 мільярда доларів, в той час як аналітики очікували як мінімум 12,3 мільярда.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що парки Діснейленд почали поступово відкриватися, але керівництво розважальних зон передбачило суворе виконання заходів щодо забезпечення епідеміологічної безпеки.

Відзначається, що для відвідування парку необхідно забронювати квитки онлайн і вибрати певну дату візиту. Також обов'язково носіння масок для всіх гостей старшої 11 років. Обніматися з диснеївськими героями поки що не можна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини