Головна Новини Бізнес новини компаній Конкурс на управління активами медіахолдингу УМХ виграло "1+1 Інтернет" - АРМА
commentss НОВИНИ Всі новини

Конкурс на управління активами медіахолдингу УМХ виграло "1+1 Інтернет" - АРМА

У АРМА кажуть, що переможець запропонував найвигідніші економічні умови управління активами

14 вересня 2020, 12:14
Поділіться публікацією:

Тендерний комітет Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА), визначило ТОВ "1+1 Інтернет" з групи "1+1 медіа" переможцем конкурсу з відбору керуючого активами "Українського Медіа Холдингу" (УМХ). Про це йдеться в повідомленні АРМА.

Конкурс на управління активами медіахолдингу УМХ виграло "1+1 Інтернет" - АРМА

У АРМА заявили, що переможець відбору запропонував найбільш вигідні економічні умови управління активами, в тому числі найвищу суму гарантованих щомісячних перерахувань до державного бюджету в розмірі 5 млн грн, а також прогнозовані надходження до держбюджету в сумі майже 8 млн грн щомісяця.

Також агентство вказало, що були враховані колізії в нормах спеціального закону про АРМА, КПК України та положеннях судового рішення, яким активи УМХ були передані в управління агентства. Відзначається, що це істотно ускладнило однозначний вибір на користь будь-кого з учасників конкурсу.

"Надалі повинна бути проведена оцінка активів і укладено договір про управління між АРМА і ТОВ "1+1 Інтернет". Крім того, в такому випадку керуючому необхідно також узгодження Антимонопольного комітету на предмет допустимої концентрації активів", — йдеться у повідомленні.

Крім переможця в конкурсі брали участь ще п'ять компаній: "Видавництво Український медіа дім", "Комунікаційний хаб" Економіка", "Об'єднана Медіа Група", ТОВ" Сегодня мультимедиа", "Видавничий дім Масаві".

Зі свого боку, в керівництві "Видавничого дому Масаві" заявили про згоду з результатами конкурсу.

"Ми приймаємо результати конкурсу і вважаємо, що він був проведений чесно, прозоро та у повній відповідності до чинного законодавства. "Видавничий дім Масаві" дійсно запропонував в якості гарантованого щомісячного платежу меншу суму, ніж переможець", — заявив власник "Видавничого дому Масаві" Віктор Гольдський.

Нагадаємо, в АРМА заявили, що не змінювали вимоги конкурсу на управління активами УМХ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини