Головна Новини Бізнес новини компаній TikTok стане самостійною американською компанією
commentss НОВИНИ Всі новини

TikTok стане самостійною американською компанією

Офіс TikTok буде розташовуватися в США

16 вересня 2020, 01:50
Поділіться публікацією:

ByteDance розмістить додаток TikTok's global business в новій американській компанії зі штаб-квартирою Oracle Corp investing як міноритарного акціонера. Про це повідомляє Reuters.

TikTok стане самостійною американською компанією

Подробиці поки не відомі.

Раніше "Коментарі" писали, що відеохостинг YouTube оголосив, що протестує бета-версію свого нового конкурента TikTok в Індії. YouTube Shorts буде обмежувати відео до 15 секунд, а на платформі будуть представлені інструменти для створення коротких відео, схожих на китайські TikTok.

У червні Індія заборонила TikTok і 58 інших китайських додатків через загострення прикордонної напруженості між двома країнами. У той час Індія була найбільшим закордонним ринком TikTok з приблизно 120 мільйонами користувачів. YouTube також буде конкурувати з низкою місцевих конкурентів, які поспішили заповнити порожнечу після заборони TikTok в Індії.

Також ми писали, що з наближенням крайнього терміну заборони TikTok в США ситуація загострюється, оскільки китайський уряд, як повідомляється, зайняло позицію, згідно з якою воно вважало за краще б, щоб діяльність додатки в США була закрита, а не продана американській компанії. Пекін виступає проти примусового продажу операцій TikTok в США його китайським власником ByteDance і волів би, щоб додаток для коротких відео було закрито в Сполучених Штатах, заявили в п'ятницю три людини, безпосередньо обізнаних про цю ситуацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини