Головна Новини Бізнес новини компаній Ветерани АТО спростували заяви нардепа Лубінця щодо «Сємок»
commentss НОВИНИ Всі новини

Ветерани АТО спростували заяви нардепа Лубінця щодо «Сємок»

До приймальні нардепа Лубінця завітали ветерани АТО через виступи щодо підприємства «Сємки»

10 липня 2020, 12:22 comments1153
Поділіться публікацією:

Група ветеранів АТО прийшла до приймальні нардепа Дмитра Лубінця з приводу його виступів щодо підприємства, яке виробляє "Сємки".

Ветерани АТО спростували заяви нардепа Лубінця щодо «Сємок»

Повідомляється, що кілька разів з трибуни Верховної Ради нардеп звинувачував підприємство у торгівлі з непідконтрольними територіями. У повідомленні заявили, що ці твердження не відповідають дійсності, а заяви депутата обурили трудовий колектив, у якому працюють і учасники бойових дій.

"Зараз підприємство намагаються захопити рейдери, які на початку червня організували рішення районного суду в Сумській області про арешт виробничого комплексу ТОВ "Волана". Апеляційний суд скасував це рішення, проте рейдери шукають нові способи захвату підприємства, — розповіли ветерани. — Справа щодо участі сумських прокурора і слідчого СБУ в рейдерстві вже розглядається у ДБР".

Зазначається, що на підтримку рішення суду публічно виступав Лубінець, який закликав арештувати завод за торгівлю з окупантами, що вказувало, на думку співробітників заводу, на його "особисту зацікавленість у захопленні підприємства".

Під час зустрічі з депутатом ветерани АТО надали йому докази того, що їх підприємство не торгує з окупантом, і вони самі перевіряють всі накладні. Більше того, підприємство постійно надає допомогу військовим та волонтерам, передає кошти, продукцію до бойових частин. Ветерани наголосили, що нікому не дозволять втручатися у діяльність їх підприємства та поширювати про нього наклепницьку інформацію. Зазначається, що справу ТОВ Волана ведуть адвокати АО "Адвис" Сергій Веснін и Руслан Капран.

Нагадаємо, колектив "Сємок" збирається довести причетність сумського прокурора до рейдерського захоплення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини