Головна Новини Бізнес історії успіху Ілон Маск обійшов Уоррена Баффета у рейтингу мільярдерів
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск обійшов Уоррена Баффета у рейтингу мільярдерів

Матеріальний стан Ілона Маска зросло більш ніж на 6 млрд доларів за один день

11 липня 2020, 08:37 comments1812
Поділіться публікацією:

Стан головного виконавчого директора компанії Tesla Inc.'s Ілона Маска зросло на 6,1 млрд дол. в п'ятницю, після того як акції автоконцерну підскочили на 11%. Маск тепер сьомий у світі найбагатша людина, він обійшов у рейтингу технологічних титанів Ларрі Еллісона і Сергія Бріна. Про це пише Bloomberg, посилаючись на власний Індекс мільярдерів.

Ілон Маск обійшов Уоррена Баффета у рейтингу мільярдерів

49-річний підприємець володіє приблизно п'ятою частиною акцій Tesla, які складають більшу частину його стану в 70,5 млрд дол. Його контрольний пакет акцій Space X становить близько 15 млрд дол.

Акції виробника електромобілів в цьому році зросли на 269%. Швидко зростаюча оцінка компанії допомогла Ммаску отримати 595 млн дол. зарплати в на початку цього року, що робить його самим високооплачуваним генеральним директором в США.

Маск є останнім технологічним підприємцем, який піднявся вище Баффета в рядах найбагатших людей у світі. Стів Балмер, колишній генеральний директор Microsoft Corp. і співзасновники Google Ларрі Пейдж і Сергій Брін також обійшли Оракула Омахи. Також індійський магнат Мукеш Амбані обійшов Баффета на цьому тижні.

Майк Новограц, менеджер по коштах, який тепер керує цифровими валютними інвестиціями Galaxy Digital Holdings Ltd., попередив, що оцінки технологічних компаній стають занадто високими і що дрібні інвестори повинні піти з ринку, перш ніж він завалиться.

Стан Баффета впало на початку цього тижня, коли він пожертвував 2,9 млрд дол. в акції Berkshire Hathaway на благодійність. 89-річний фахівець з 2006 року продав акцій Berkshire більш ніж на 37 млрд дол.

Раніше "Коментарі" писали, що Маск висловив своє невдоволення Amazon після того, як письменник і колишній репортер New York Times Алекс Беренсон сказав, що техногигант відмовився виставляти книгу, яку він написав, і в якій містилася критична інформація про національних зусиллях, спрямованих на уповільнення поширення коронавіруса. Беренсон запостив в Twitter скріншот з повідомленням Amazon про те, що його книга не відповідає керівним принципам компанії за публікації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини