Головна Новини Бізнес бюджет Освітній омбудсмен просив виписати йому премію з держбюджету за роздані коментарі та інтерв'ю
commentss НОВИНИ Всі новини

Освітній омбудсмен просив виписати йому премію з держбюджету за роздані коментарі та інтерв'ю

Сергій Горбачов вважає, що зразково виконує додатковий обсяг завдань

19 квітня 2021, 17:15
Поділіться публікацією:

Як стало відомо виданню "Коментарі", освітній омбудсмен Сергій Горбачов просив оцінити його ініціативність у роботі шляхом преміювання. За інформацією джерела порталу, про це йдеться у відповідному листі Служби освітнього омбудсмена.

Освітній омбудсмен просив виписати йому премію з держбюджету за роздані коментарі та інтерв'ю

Освітній омбудсмен Сергій Горбачов. Фото: МОН

Так, Горбачов хотів, аби йому погодили преміювання за січень 2021 року за "складність функціональних обов'язків, сумлінну та бездоганну працю, ініціативність у роботі, виконання додаткового обсягу завдань і зразкове виконання посадових обов'язків". До цього переліку, на думку омбудсмена, входить: 

– надання інтерв'ю для каналу "Україна 24" та газети "Експрес", а також коментарів для Громадського радіо, видання "Телеграф" та інших українських ЗМІ;

– написання статті для МЦФЕР щодо державної мови у закладах освіти, участь у підготовці онлайн-курсу "Система забезпечення якості освіти" та проєкту "Протидія дискримінації в освіті".

"Завдяки освітньому омбудсмену попри складну епідеміологічну ситуацію в Україні, пов'язану з COVID-19, відбувається об'єктивний і своєчасний розгляд звернень і скарг громадян, надаються кваліфіковані консультації відповідно до норм чинного законодавства", — йшлося в обґрунтуванні заявки на премію Горбачова.

Однак, як писали "Коментарі", від початку року з усіх звернень офіс Горбачова зміг опрацювати лише 18,8% від отриманих скарг. До того ж така діяльність його служби протягом січня-березня коштувала державному бюджету України 1,3 млн грн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення


Новини