Головна Новини Бізнес бюджет Скільки грошей витратила Україна на виплати безробітним за час карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки грошей витратила Україна на виплати безробітним за час карантину

За період пандемії понад 600 тисяч жителів країни знайшли роботу

18 лютого 2021, 15:35
Поділіться публікацією:

Під час карантину держава виплачує громадянами, які втратили роботу через пандемію коронавірусу, матеріальну допомогу. Загальна сума виплат безробітним сягнула 15,8 мільярда гривень. Про це повідомляє ресурс Dozor.

Скільки грошей витратила Україна на виплати безробітним за час карантину

Держбюджет: скільки грошей виплатила Україна безробітним за час карантину. Фото: 24 канал

За словами міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігоря Петрашка, допомога непрацевлаштованим громадянам виплачуються ритмічно.

Окрім того, деяким українцям за цей період вдалося знайти місце роботи завдяки центрам зайнятості. Відтак за період пандемії працевлаштувалося понад 600 тисяч жителів країни.

Нагадаємо, що право на отримання матеріальної допомоги від держави без стажу мають особи до 35 років. Такі українці можуть отримувати виплати протягом 180 днів. Під час карантину та місяць після нього безробітним виплачується 1 000 гривень щомісяця. По закінченню карантину виплачуватиметься 650 гривень. Проте люди старші 35 років без стажу не мають права на подібну допомогу від держави.

Нагадуємо, що в Україні може різко скоротитися розмір пенсій. Про це повідомила міністр соціальної політики Марина Лазебна. Чому так може статися, читайте в нашому матеріалі.

Раніше розповідалося, чим небезпечні дешеві аналоги ліків та чи можна взагалі їх використовувати. Пояснення експерта дивіться на нашому сайті.

Також сайт "Коментарі" повідомляє, що незабаром в Україні підвищаться ціни на пасажирські перевезення. Міністр інфраструктури Владислав Криклій повідомив, що ціни на залізничні квитки почнуть зростати з березня – квітня на два відсотки на місяць. В чому причина, читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олег

18 лютого 2021, 17:21

Вот читаешь про эти выплаты и субсидии , и думаешь, а кто их получает ??? https://kosatka.media/category/elektroenergiya/news/minsocpolitiki-sredniy-razmer-subsidii-v-yanvare-2021-goda-sostavil-2200-grn


Новини