Головна Новини Бізнес новини компаній Компанія Apple припинить виробництво одного зі своїх смартфонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Apple припинить виробництво одного зі своїх смартфонів

Аналітик Вільям Янг також підкреслює слабкий попит на iPhone 12 mini

8 лютого 2021, 15:23
Поділіться публікацією:

Згідно з даними видання Appleinsider, корпорація може зняти з виробництва смартфон iPhone 12 mini. Такі висновки журналісти видання зробили зважаючи на звіт аналітика JP Morgan Вільяма Янга, який стверджує, що Apple скоротить поставки iPhone 12 mini на 11 мільйонів одиниць.

Компанія Apple припинить виробництво одного зі своїх смартфонів

Apple зніме з виробництва один зі своїх смартфонів - фото з відкритих джерел

У своєму звіті експерт вказує обсяги поставок продукції компанії Apple на наступний квартал року. Грунтуючись на прогнозах аналітика, американська корпорація збереже обсяги з випуску телефонів iPhone 12 і 12 Pro, і вони становитимуть 56 і 41 мільйон відповідно.

Вільям Янг також підкреслює слабкий попит на iPhone 12 mini, вказуючи можливе припинення виробництва флагманського смартфона до другого кварталу поточного року. Виходячи з цього аналітик вважає, що корпорація достроково поховає найбільш доступний за ціною телефон з актуальної серії iPhone.

У звіті фахівця також зазначено, що американська компанія відзначає успіх смартфона iPhone 11, який був випущений у 2019 році. У зв'язку з цим Apple збільшує виробництво телефонів на вісім мільйонів одиниць.

Нагадаємо, що напередодні стало відомо, якими основними характеристиками володітиме новенький електрокар від компанії Apple. Попри те, що поки невідомо, скільки буде коштувати електромобіль, інсайдер Мін-Чі Ко повідомляє, що перша машина Apple буде продаватися в сегменті автомобілів класу преміум, що може неабияк збагатити її розробників.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло, що американська корпорація Apple перенесла випуск нового iPhone 13 на рік.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини