Головна Новини Бізнес новини компаній Черговий сервіс доставки їжі покидає український ринок
commentss НОВИНИ Всі новини

Черговий сервіс доставки їжі покидає український ринок

Menu.ua йде з українського ринку

3 червня 2020, 23:35 comments1514
Поділіться публікацією:

Ще один сервіс доставки їжі під назвою Menu.ua покидає український ринок слідом за популярним UberEats. Представники компанії повідомили, що планують або продати її, або просто повністю закрити. Про це розповів засновник і директор групи Menu Group Ваган Керобян в інтерв'ю виданню Retailers.

Черговий сервіс доставки їжі покидає український ринок

За його словами, сервіс запустили ще в жовтні 2019 року, але за цей час компанії вдалося охопити менше 1% українського ринку доставки їжі. Керобян заявив, що через поширення пандемії коронавіруса Covid-19 у компанії не виявилося необхідних ресурсів для подальшого розвитку бізнесу в Україні.

"Так, було суттєве зростання у Вірменії і Білорусі — на 50% лютий і березень. Ми потрапили в 1% компаній в усьому світі, у яких росли продажу під час карантину. В Україні теж був незначний ріст, але в той же час компанія була збитковою — щомісяця ми інвестували понад 100 тисяч доларів в зростання бізнесу", — заявив Ваган Керобян.

За його словами, вже 8 червня в компанії приймуть остаточне рішення про продаж або закриття бізнесу в Україні. У будь-якому випадку планують борги виплатити, але не відразу, а протягом 2-3 місяців.

Як повідомляв портал "Коментарі", Офіс президента опублікував фото порушення карантину Зеленським.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини